KAPPEPLAGG

2018

Kolleksjonen er inspirert av kapper og andre klesplagg fra middelalderen i forbindelse med utstillingen 'ANNO 2018' hvor 20 kunsthåndverkere innen tekstil, metall og tre har hentet fri inspirasjon i middelalderen. Utstillingen er produsert av Veronika Glitsch og vises på Domkirkeodden, Anno Museum, Hamar 9. mai til 16. september 2018.

LIV

2018

Seks liv inspirert av folkedraktliv fra Vesttelemark ble utviklet for produktdesignkonkurransen 'Identitet / Idé-i-tét' (Norges Husflidslag) og fikk tildelt Diplom for godt håndverk. Livene er stylet og iscenesatt av Kristin E. Halkjelsvik MAKELØS og fotografert av Irene Mathisen.

JERSEY KIDS

2016

Jersey kids er en kolleksjon bestående av 12 plagg sydd av avlagte jerseyklesplagg. Boka "Jersey kids - Design & syveiledning for 12 redesigna jerseyklesplagg: Veronika Glitsch" inneholder trinn-for-trinn-veiledning for å sy Jersey kids-klærne (bestilles på www.veronikaglitsch.no).

KJOLER & KJORTLER

2016

En kjole og en kjortel til hver av de fire årstidene. Kolleksjonen er sydd av avlagte klesplagg og stoffer. "Kjoler & Kjortler - Design & veiledning for snittmønsterkonstruksjon, redesign og sømteknikk: Veronika Glitsch" er en liten bok med trinn-for-trinn-veiledning for snittmønsterkonstruksjon og sømteknikk av kjole og kjortel (bestilles fra www.veronikaglitsch.no).

HETTER

2016

Vinnerproduktet for Birkebeinerproduktkonkurransen utlyst av filmselskapet Paradox og Norges Husflidslag i forbindelse med filmen "Birkebeinerne". "Hetter" er en kolleksjon bestående av 7 unisex hetter sydd av materialer fra avlagte klesplagg.

SYSKOLE-BLOGG

2015

Veronika Glitsch lager trinn-for-trinn oppskrifter for Sømteknikk, Mønsterkonstruksjon og Redesign av klær.
På blogg.veronikaglitsch.no kan du laste ned gratis og prøve selv.