OUROBOROS-VANN

2019
Separatutstillingen Ouroboros - Vann, viser smykke/skulptur/tresnitt alt laget i gjenbruksmaterialer, kryssfiner fra gamle skolestoler. Utstillingen ble vist i Sandnes kunstforening 20.10 - 17.11.2019 Tema var om miljø- og klimautfordringene og skjevfordeling av vannressurser i verden.

OUROBOROS -VANN, kryssfinér, kobbertråd, glassfiber og polyester maling.

Innkjøpt av Oslo kommunes kunstsamling fra utstillingen MÅ, NK temautstilling 2019 Galleri RAM

OUROBOROS - LYS, kryssfiner fra gamle skolestoler, kobbertråd, glassfiber og epoksy maling. Mål L 135 cm

EPOKER - PÅ DEN GRØNNE GREN, kryssfinér fra gamle skolestoler, kobbertråd, glassfiber epoksy maling.

JA VISST! Separatutstilling Bryne kunstforening

2017
Separatutstillingen JA VISST!, smykkeobjekter i sølv og emalje, objekter i etset og patinert kobber og fototrykk D.G.A Tematikk; naturens evige syklus, Ouroboros, Bryne kunstforening våren 2017.

PÅ NAKEN HUD

2010
Utstillingen På naken hud - Smykker, ble vist på Hå gamle prestgard 2010. Utstillingen undersøkte holdninger til forskning innen DNA og GMO. Utstillingen ble bygget opp som et laboratorie der smykker og objekter vokste ukontrollert. Arbeidene var støpt i sølv av "klonede" deler fra klokke, kamera og hårføner. Alle 3 ting som her fikk symbolisere menneskets opptatthet av tid, og at dokumentere seg selv og vår forfenglighet. En hårføner ble "klonet" overført i voks, støpt i sølv og "omskapt" til et halsobjekt.

YOUR TRASH MY TREASURE

2012
Innstøpte i gips tar objektene form etter de gjenstander som er å finne på strendene nær meg. En frydefull skattejakt etter alle slags materialer, som kommer rekendes helt gratis; søppel fra deg og meg og avfall fra vår vakre natur, blir til nye objekter. Fotografiet viser to halsobjekt som symbol på urinnstinkten og stammetilhørigheten, våre felles behov for å bære bærbare objekter.

GI OG DU VIL FÅ DOBBELT IGJEN

2004
Verket "Gi og du vil få dobbelt igjen" er en kommentar til EU debatten. Materiale: sølv, håndgravering og digital fotooverføring. Innkjøpt av Fondet for kunsthåndverk i samtiden fra utstillingen NK Triennalen 2004, Oslo. I Nordenfjeldske kunstindustrimuseum sin samling.