Fruit

2023

Under overflaten

2022

Early materials

2022

insekts hotell

2022

Usurper

2021

Inseksotell

2019
Gi nytt liv til det som er dødt og satt til side.
 
Jeg brukte en gammel eikestubbe, i den kunne insektene bo. Skulpturen smidde jeg av metall, som var lagt i en haug for å ruste.
Ønsket er å gi ny verdi til de materialene som hadde mistet sin mening, da de ble satt til side og var til nytte for ingen.
Ved å bruke de til og lage et hjem for de solitære biene.
Fint var det, da det var flere insekter som likte plassen, for mens eikestubben tørket og fikk sprekker begynte jeg og finne biller, edderkopper og andre så kryp. Enda en overraskelse var det og finne noen humler som levde under selve skulpturen.
 
 
Eik
Eik har hard ved. Og hvis det ikke er for fuktig kan den vare i 70 år, kanskje mer.
Fargene forvandles fra lett brun til lys grå
 
 
Metallet.
jeg ville at skulpturen skulle gro og strekke seg oppover og jeg hadde en plan om hvilke materialer jeg behøvde. Materialene fant jeg på skraphaugen, der for man ikke alltid eksakt det man tenkte seg, men der dukker det ofte opp nye ideer.
 
Hode på blomsten er en gammel ventil, fra en av fabrikkene i den samme byen, jeg valgte og ikke endre dens utseende, det var måten jeg håpet og vise hvor materiale kom fra, og ved og gjøre det ivareta opphavet deres. derav synliggjøre hvordan materialet er knyttet til byen.