iFlokk Galleri Format Oslo

2021

Til utstillingen i FLOKK viser Elieson en serie skulpturer montert på sokler og vegg. Kunstneren eksperimenterer med et blikk på fremtiden ved å undersøke temaer som tilhørighet, relasjoner, kommunikasjon, biologi og miljø.

Gjennom virkemidler som avstand, størrelse, form og retning dannes ulike formasjoner. Som en gruppe individer i relasjon til hverandre opptrer verkene over et område, i form av en rekke eller i klynge.

Ved å kombinere elementer som kropp, vekster og menneskeskapte gjenstander skaper kunstneren sitt eget univers. De ulike materialene og fargekombinasjonene bidrar til å forsterke det sammensatte formspråket.

TA MEG MED (2021) Eik, 40x18x50 cm

FORHANDLINGER (2021) Brent eik, malt eik, jademarmor, 220x10x27 cm

MØTESTED (2021) Eik, osp, 250x10x130 cm

TØRST 2 (2021) Eik, Stål, 40x16x25 cm

TØRST 1 (2021) Eik, stål, 28x10x15 cm

MotLys Randaberg Helsesenter

2020

Dialogen mellom installasjon, arkitektur og kontekst har vært sentral i prosessen med å lage kunst til Randaberg Helsesenter. Intensjonen er at kunsten skal bidra med innhold til begrepet -Den Grønne Landsbyen- ved at skulpturene antyder vekster som gror i atriumsgården. Glassfasaden som relaterer seg til skulpturene er foliert i en varm gul farge som en del av installasjonen. Senteret skal være et sted som sier noe om trivsel og vekst – for det som dyrkes, for beboerne og de besøkende.

 

 

Perennial P

2017

Fra skulpturserien Perennial P. Mål: Fra 20 til 50 cm. Materialer: Tre og betong. De ulike objektene forenes ved hjelp av tyngdekraften og blir på den måten avhengig av hverandre i sin utfoldelse. Med dette som bakgrunn har kunstneren utforsket bindeleddene i naturen og samarbeidet mellom det konstante og temporære.

Fra ulike utstillinger

2015

En samling arbeider fra ulike utstillinger i Kunstnerforbundet, Galleri Kraft, Format og under Milano design Week