Lysekroner

2014

Lysekroner skapt til forskjellige rom.

Diorama

2015

Magiske små verdener skapt i trekasser med løvtynt porselen og innebygd lys.

Zzip

2012

"Zzip" is a collection of hanging lamps cast in porcelain. Two semi-spheres joined with a coloured zip fastener hang from a textile-covered flex.

Vestfoldlandskap

2018

Utsmykking av den interkommunale legevakten lokalisert på Kjelle Helsehus, Tønsberg. 3 kasser av tre og forsterket glass, hver kasse 160 x 40 x 10 cm, installert i veggen mellom hovedinngangen og venteværelselet slik at det ses fra begge sidene. Kassen er fylt med knust gjenbruksglass som ligger lagvis etter farger i Vestfold landskap. Frest i rammene er ordene: "Gjennom Vestfolds dype skoger, over eng og åker, langs strand og svaberg."

Utsmkningen sett fra venteværelset hos legevakten.

"Gjennom Vestfolds dype skoger..." Nærbilde av den øverste kassen, sett fra venterommet.

"...over eng og åker..." Nærbilde av midterste kassen i veggen, sett fra venterommet

"... langs strand og svaberg." Nærbilde av nederste kassen i veggen, sett fra venterommet.

Livets kilde

2019

Utsmykning av kapellvindu til Tønsberg Frikirke. Diameter 150 cm. Stålring med ståltråd netting. Opak pleksiglass i hjørnene. Farget biter av gjenbruksglass arrangert i en fargespiral. Forholdene i spiralen er basert på Fibonacci beregninger, som finnes overalt i naturen fra planter til galaksene. Kapellrommet brukes til bønn og meditasjon. Sollyset skaper et fargespill i rommet.

Vinduet i kapellet sett forfra.

Vinduet i kapellet sett fra siden.

Emergence

2018

«Emergence» handler om urkraft og energi, og skjult potensiale. Den består av en tilsynelatende skjør kjerne som bryter seg ut av et grovt sort skall. Kjernen viser en styrke og vilje til å frigjøre seg fra det beskyttende skallet og tvinge seg fram og ut.

Kjernen er lagd av papirtynne porselensflak satt sammen i en radial form og brent til 1260 C. Denne ble så pakket inn i et løst skall av sort steingodsleire og brent på nytt til 1260 C. På dette tidspunktet ga jeg fra meg kontrollen. Den sorte leiren krympet under brenning og sprakk der den fikk motstand fra porselenskjernen.

Emergence. Porcelain and stoneware sculptural object. Dimensions 15 x 12 cm

Nurture

2019

The porcelain bowl is partially protected by the black outer bowl, but also partially free from its protection, as if venturing out into the world.

dimensions: 28 x 16 cm