FØNIKS

2021

STEP INTO THIS ROOM AND DANCE FOR ME

2021

VALKYRJE

2019

TUSEN TÅRER

2019

VALK

2018

FUNKSJONELLE PRODUKTER

2021

KNEKK whiskyglass

FORMBAR

2017

Formbar Glassverksted

Formbar Glassverksted AS holder til i Haugesund og er et fellesverksted og atelier som ble etablert i 2017. Formbar drives og eies av tre glasskunstnere; Julie Shirani Kausland fra Bergen, Eirin Bjørsland Hansen fra Elverum og Kirsten Vikingstad Storesund fra Karmøy.

Vi satser konsekvent på høy kvalitet og tilbyr norskproduserte designvarer, brukskunst og kunst i glass. Formbars besøkslokale består av et kombinert verksted og utsalg på 150 kvm i Haugesund sentrum. Verkstedet består av et fullt utrustet glassblåserverksted og slipeverksted.

 

ORBSESSION

2017

My work ‘Orbsession’ is a part of my grieving process loosing someone near. The black color symbolizes death and he sphere is perpetual and a constant reminder of life in movement and its certainty of death. Grief is the price we pay for love.
Through quantitative, repetition and rhythm I hope to conceive a poetic piece concerning the human relation to scale.

 

SORT SOL

2014

JEG / I

2015

JEG/I er et lite selvportrett bestående av fem glasskjelgler med korte, håndgraverte setninger.

"…Jeg elsker mokkabønner og nonstop. Jeg hater røyk. Jeg forventer ingenting fra deg, men blir like skuffa hver gang. Jeg er utålmodig. Jeg hater treningsselfies. Jeg er dårlig til å lyve. Jeg er konfliktsky. Jeg hater å låne bort ting. Jeg er rastløs. Jeg elsker høsten. Jeg og Ulf Lundell liker öppna landskap. Jeg er redd for å få Alzheimer.."

ETTERKLANG / ECHO

2016

"..Etterklang, det fenomen at lyden i et rom ikke forsvinner momentant, men først dør bort etter en viss tid. En lydimpuls vil reflekteres mellom vegger, tak og gulv i rommet, men ved hver refleksjon vil noe av lydenergien suges opp i eller absorberes av veggen, slik at lyden etter en tid ikke lenger er hørbar.."

SOMMERFUGL

2014