Folium ad antebrachium

2021

Vulva ad solar plexus

2021

I den gamle tradisjonen til skogfinnene finner man spor av tegnet for vulva som symbol for beskyttelse mot onde krefter. Kvinnekraften var så sterk at de valgte å risse inn tegnet for det kvinnelige kjønnsorganet på dørstolper, dører, vegger og rundt vindusåpninger. Jeg har utformet store smykkeanheng som kan minne om formen på en vulva og er ment å gi beskyttelse til bæreren på et spirituelt plan.

Kobberklokker

2020

Lampeskjermer i vevet kobbertråd.

Bjellevev

2019

Norway Designs inviterte i 2019 kunsthåndverkere og designere til å lage unik, håndlaget julepynt. To av mine arbeider ble med i en utvalgt samling julepynt, håndlaget spesielt for Norway Designs. 

Mitt genetiske anker

2018

Et av mine viktigste arbeider er installasjonen "Mitt genetiske anker" (2018 - 2019). Det ble produsert over en periode på to år og er et arbeid som er sterkt knyttet til meg personlig. Verket kan ses som et selvportrett, men har også en universell dimensjon for alt liv som formerer seg på samme måte som oss. Prosjektet handler om å skape en forankring og tilhørighet til jorda, og er en referanse til at vårt genetiske arvemateriale knytter oss til de andre artene vi deler planeten med. "Mitt genetiske anker" er en visualisering av ti generasjoner av liv og består av 1025 håndvevede kobberspiraler, hvor hver spiral representerer en av mine forfedre. 

Kobra

2017