Craft your Identity, Oslo Design Fair

2020

Mitt bidrag til standen er en serie øredobber laget av metall og naturmaterialer. Naturmaterialene er funnet i lokalsamfunnet i Finnmark der jeg bor.

«Hvordan vi skaper påvirker miljø og mennesker. I en tid der vi fremmedgjør natur, og menneskeskapte miljø- og klimaendringer endrer vår levehverdag, er kunnskapen om lokale planter og materialer enda viktigere enn før.»

Craft your identity er del II av konseptet «slow nesting» som ble utviklet i Januar 2019 av Mona Næss og Slow Design Studio. Slow nesting handler om å innrede personlig og verdibasert. Samle på unike skatter, sanke fra naturen. Mixe brukt og nytt, dyrt og rimelig, så lenge det er omtenksomt og vellaget. Lage selv. Reparere og redesigne. Langsomt, personlig og naturnært.

Omformulerte forekomster, Kunstnerforbundet

2017

Andrea Muribøs smykker oppstår i møtet mellom kunstneren og de funne organiske materialene hun benytter seg av. Gjennom bruk av materialer som horn, fruktsteiner, bein, tre, glass og kull fremstår Muribøs smykker som lånte objekter som inngår i et naturlig kretsløp. Smykkenes tvetydige funksjonalitet kan synes å ha vokst frem i det organiske materialet og på denne måten undersøker kunstneren ideer omkring det individuelle og det tilpassede. I Muribøs arbeider viskes skillet mellom råmaterialet og bearbeidingen ut og spørsmål knyttet til forholdet mellom bevaring og det forgjengelige blir sentrale.

Everything is Connected, Norwegian Crafts, Milano

2017

Objekter og brosjer laget av reinsdyrhorn, ferskenstein og metall.

Årsutstillingen 2016

2016

Skulptur og brosje i ask.

Die Neue Sammlung, Munich

2016

En serie brosjer laget med utgangspunkt i skiferstein.

Avgangsprosjekt 2015

2015

Et bredt utvalg av unike objekter og smykker i stein, glass, korall og metall.