Fredag 17. september opna Temautstillingen 2021 på Telemark Kunstsenter og Spriten Kunsthall i Skien. Opningsdagen bestod av seminar og heile to opningsarrangement, noko som var etterlengta etter ein lang periode med strenge koronarestriksjonar!
33 kunstnere og kunstnergrupper er valgt ut til å delta på "Skog". Temautstillingen 2021 er et samarbeid mellom NK Sør-Norge, Telemark Kunstsenter, Spriten Kunsthall og kunstfestivalen Greenlightdistrict. Utstillingen åpner fredag 17. september 2021.
Fire vinduer, fire individuelle kunstnere. Utstillerne i vindusutstillingen er masterstudenter fra avgangskullet 2020 ved Kunstakademiet, KMD, Universitetet i Bergen, hvor alle har materialbaserte praksiser.
16 kunstnere er valgt ut til å delta på NKs temautstilling 2020. Utstillingen, "Mendable", vises til høsten i Moss, og det er NK Viken som er arrangør.
Norske Kunsthåndverkere region Viken inviterer kunsthåndverkere fra hele landet til å søke "Temautstillingen 2020 – Klima og miljø i dagens kunstpraksiser"
Lørdag 1. desember ønsker Trøndelag senter for samtidskunst velkommen til åpningen av utstillingen HUNGER – en materialisering av prosessbasert kunnskapsutveksling innen kunsthåndverksfaget.
Galleri KRAFT – rom for kunsthåndverk lanserer nå et nytt utstillingskonsept: "Invitert". Galleriet inviterer er norsk kunstner, som igjen inviterer en internasjonal kunstner, som sammen fyller gallerirommene til en ny og spennende utstilling.
Utstillingen "Mens du blir til jord" består av nyproduserte verk av tekstilkunstneren.
Resultatene av Firing Up har vært svært positive. Nå stiller elever og involverte keramikere ut sine arbeider i anerkjente gallerier i Oslo og Bergen.
Nå kommer endelig NKs temautstilling 2016, "I Craft, I Travel Light", til Norge. Fredag 28. april er det høytidelig åpning på Nordnorsk Kunstmuseum i Tromsø.
I april innvier Galleri Format et arkitekttegnet prosjektrom i sine lokaler på Rådhusgata i Oslo.
Som første Skandinaviske smykkekunstner har Tone Vigeland blitt beæret med separatutstilling i Die Neue Sammlung i München.
NK Vest-Norge arrangerer NKs temautstilling for 2017 og ordet MULTIPLY er ordet du bør merke deg framover.
Lust for Life – en utstilling om meteoritter og livet på jorden.