Norway Designs NÅ, Vol. 2 - Skala

Bilde: Guri Sandvik: porselensvaser. Foto: Inger Marie Grini
Torsdag 8. oktober kl 18.30 åpner salgsutstillingen Skala. Utstillingen er den andre i rekken av Norway Designs NÅ; et samarbeid mellpm Norske Kunsthåndverkere, Norway Designs og Klubben for å fremheve dagens formgivere og produkter.

I Norway Designs NÅ, vol. 1 ble det lagt fokus på prosessen bak produktene og ulike produksjonsmetoder for å gjøre det enklere for publikum å forstå objektenes verdi. De utstilte produktene ble presentert i tre kategorier; unika, småskala og storskala. I Norway Designs NÅ, Vol. 2 ønsker vi å gå dypere inn i småskala-kategorien og har invitert kunsthåndverkere og designere til å søke om deltagelse. Vi har plukket ut 19 til å delta i utstillingen. 

Med fokus på småskala har forutsetningen vært at produktene/objektene som kurateres inn produseres i et lite opplag, gjerne av formgiver selv eller i samarbeid med håndverker/småskalaprodusent. Vi har oppfordret til samarbeid mellom designere og kunsthåndverkere. Produktene vil bli solgt i kommisjon hos Norway Designs under utstillingsperioden. 

Utstillingen åpner i Norway Designs lokaler i Stortingsgt. 28 i Oslo (like ved Nationalteatret T-banestasjon) torsdag 8. oktober kl 18.30 og står ut oktober.

UTSTILLERE

Alma Geller   
Annette Krogstad
Kristine Five Melvær & Torbjørn Andressen 
Sverre Thomas & Thomas Jenkins  
Guri Sandvik
Siv Lier
Barmen og Brekke
Fimbul & Luihn 
Silje Nesdal
Kneip
Arkivet 
Kristine Bjaadal 
Ann Kristin Einarsen 
Philipp von Hase 
Sara Skotte  
gunzler.polmar 
Oscar Honeyman-Novotny
Maria Brinch 
Anne Udnes