NK sitt studentmedlemskap er gratis!

NK håpar det nye studentmedlemskapet vil bidra til at enda fleire kunststudentar blir medlem hos oss.
Fra januar 2021 tilbyr NK studentar gratis medlemskap hos oss!

Me i NK setter enormt stor pris på studentmedlemmane våre. Det er viktig for oss å inkludera framtidas kunsthåndverkere i vårt arbeid, og derfor er det essensielt for oss å ha ein solid dose studentmedlemmer i vår medlemsbase. Me veit at livet som student byr på trang økonomi, og er derfor ekstra glade for å endelig kunna tilby studentar gratis medlemskap hos oss!

Nyttige medlemsfordeler
Me trur og håpar at våre studentmedlemmer vil ha god nytte av medlemsfordelane me tilbyr. Eit eksempel på dette er muligheten til å oppretta portfolio i vårt kunstnerregister. Det gir ein unik mulighet for unge kunsthåndverkere til å fronta seg sjølv og sitt arbeid side om side med Norges beste innen materialbasert kunst. I tillegg til dette får våre studentmedlemmer gratis inngang til ei rekke museum og kunsthaller, for ikkje å gløyma at man som medlem i NK får tilsendt vekentlege nyhetsbrev med utlysningar og anna praktisk info. Les meir om våre medlemsfordelar her.

Digital tilgang på Kunsthåndverk
Den einaste skilnaden mellom det nye og gamle studentmedlemskapet, er at studentar no vil ha eit digitalt abonnement på tidsskriftet Kunsthåndverk. For å få tilgang til den digitale utgåva av tidsskriftet, loggar man enkelt inn her med e-post som brukernavn og postnummer som passord. Når du har gjort det, kan du lage deg ditt eige passord og få tilgang til alle utgåver av tidsskriftet! Dersom man likevel ønsker å motta tidsskriftet fysisk i posten, kan man enkelt oppgradera abonnementet her (til rabattert studentpris sjølvsagt).

Dersom du er kunststudent men ikkje er medlem i NK ennå, klikk deg inn her og prøv medlemskap i dag! Me håpar denne gledelige nyheten kan bidra til å gi studentane ei enda sterkare stemma hos NK i framtida.