JERSEY KIDS

2016
Jersey kids er en kolleksjon bestående av 12 plagg sydd av avlagte jerseyklesplagg. Boka "Jersey kids - Design & syveiledning for 12 redesigna jerseyklesplagg: Veronika Glitsch" inneholder trinn-for-trinn-veiledning for å sy Jersey kids-klærne (bestilles på www.veronikaglitsch.no).

KJOLER & KJORTLER

2016
En kjole og en kjortel til hver av de fire årstidene. Kolleksjonen er sydd av avlagte klesplagg og stoffer. "Kjoler & Kjortler - Design & veiledning for snittmønsterkonstruksjon, redesign og sømteknikk: Veronika Glitsch" er en liten bok med trinn-for-trinn-veiledning for snittmønsterkonstruksjon og sømteknikk av kjole og kjortel (bestilles fra www.veronikaglitsch.no).

HETTER

2016
Vinnerproduktet for Birkebeinerproduktkonkurransen utlyst av filmselskapet Paradox og Norges Husflidslag i forbindelse med filmen "Birkebeinerne". "Hetter" er en kolleksjon bestående av 7 unisex hetter sydd av materialer fra avlagte klesplagg.

SYSKOLE-BLOGG

2015
Veronika Glitsch lager trinn-for-trinn oppskrifter for Sømteknikk, Mønsterkonstruksjon og Redesign av klær. På blogg.veronikaglitsch.no kan du laste ned gratis og prøve selv.