Viktig pris til Kvasbø

Verket "Tube Sculpture" beundres på keramikkbiennalen i Korea. Foto: Korea Ceramic Foundation
Under keramikkbiennalen i Korea, GICB2017, ble det klart at den gjeveste prisen går til Torbjørn Kvasbø for verket "Tube Sculpture".

Av 2 470 deltakere fra 76 land valgte Korea Ceramic Foundation (KOCEF) 10 vinnere. Kvasbø stakk av med den aller gjeveste prisen av dem alle, the Grand Prize. Som en del av prisen skal han ha separatutstilling på keramikkbiennalen i 2019.

Fornøyd prisvinner
På mail fra Korea forteller en fornøyd Kvasbø at ved siden av prisutdelingen, hvor den norske ambassaden i Seoul også var tilstede, deltok han i en 10-dagers workshop sammen med dyktige koreanske og internasjonale keramikere. Keramikkbiennalen i Korea arrangeres for niende gang, og prisutdelingen ble holdt under åpningen 21. april. Biennalen varer til 28. mai 2017.

Permanent Kvasbø-samling
Videre forteller han at 10. juni åpner en permanent Kvasbø-samling på Ringebu-samlingene på Ringebu prestegård like ved Ringebu stavkirke. – Av annet kan jeg nevne at jeg skal stille ut i Kunsthall Grenland i november, og til våren 2018 stiller jeg ut i Paris sammen med Marit Tingleff og Kari Dyrdal.

 

Bilder under:
Til venstre: Tube Sculpture. Foto: Korea Ceramic Foundation
Til høyre: Torbjørn Kvasbø. Foto: Mattias Lindbäck