Nå kan du søke om å bli Firing Up-keramiker

Elev i arbeid på Os ungdomsskule utenfor Bergen. Foto: keramiker og Firing Up-gjestelærer Siri Haaskjold
Har du lyst til å videreføre egne erfaringer med keramikk? Bli Firing Up-keramiker!

Nå kan DU sette keramikk på skolekartet på ditt hjemsted. Prosjektet Firing Up søker nå flere keramikere til andre runde av Firing Up i 2017. Brenner du for å jobbe med barn og ungdom i skoleverket, hjelpe skoler i gang med keramikkundervisningen samt la egen kunnskap gå i arv? Da bør du søke om å bli Firing Up-pilot. Arbeidet er en fin erfaring, gjør seg på CVen og er lønnet. 

Prosjektet Firing Up i Norske Kunsthåndverkere har som mål å vekke interesse for keramikk hos barn og unge. Dette gjør vi ved å re-starte skolenes keramikkovner ved hjelp av profesjonelle keramikere. Firing Up vil dessuten sette keramikken i en sammenheng med lokale og nasjonale museers samlinger for å vise hvilken tradisjon denne kunstformen hører hjemme i. Firing Up-pilot = keramiker, skole og kunstsamling i samspill.

For å bli Firing Up-pilot må du være profesjonell keramiker og medlem av Norske Kunsthåndverkere. Merk at du må opprette brukerprofil på denne nettsiden og logge deg inn for å kunne søke. Firing Up i 2017 ønsker å bre seg til Midt- og Nord-Norge. Vi etterlyser derfor spesielt søkere til dette området, men alle er velkommen til å søke. Merk at søknaden gjelder for høsten 2017 og at prosjektet må fullføres innen 2017.

Søk her

Søknadsfrist: 15. september 2017 
Les orientering til søker her: 

PDF icon orientering_til_soker.pdf